Site icon olovka.info

U Tesliću u sred dana priveden vozač sa 3,39 promila alkohola u krvi

vozio pijan

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 21. oktobra 2021, oko 13.50 časova, lišili su slobode lice inicijala S.I. sa područja opštine Teslić, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3, 39 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 21. oktobra 2021, na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje na području opštine Modriča koristi lice inicijala A.S, prilikom čega su pronađena dva paketića u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 11, 2 grama, digitalna vaga, gasni pištolj i vazdušna puška. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, dok će za posjedovanje gasnog pištolja i vazdušne puške navedeno lice biti prekršajno sankcionisano.

Policijska stanica Teslić, 21. oktobra 2021, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica inicijala B.P. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „teška krađa“. Za lice inicijala B.P. postoji osnov sumnje da je 13. avgusta 2021, oko 03.00 časa, došlo do jedne autopraonice u Tesliću, gdje je provalilo u dva samouslužna aparata za usisavanje vozila i tri samouslužna aparata za pranje vozila vlasništvo lica inicijala S.N, odakle je otuđilo sav kovani novac u iznosu od oko 200 KM.

Foto: Pixabay

(Policijska uprava Doboj)

Exit mobile version