Site icon olovka.info

PU DOBOJ: U Rudanci saobraćajka, jedno lice teško povrijeđeno, drugi učesnik “naduvao” 2,61, u Petrovu dvije saobraćajke pa tuča

Policijska uprava Doboj

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i pet saobraćajnih nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Na magistralnom putu u mjestu Rudanka, područje grada Doboja, 11. januara 2023, oko ponoći, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala A.Đ. iz Doboja koje je upravljalo teretnim vozilom marke „VW Caddy” i lice inicijala M.S. koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Ford Focus”, sa kojim se u vozilu nalazilo lice inicijala M.S, oba iz Doboja. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala M.S. je zadobilo teške tjelesne povrede dok je lice inicijala M.S. zadobilo lake tjelesne povrede. Kod lica inicijala A.Đ. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,61 g/kg i isto je lišeno slobode. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Policijskoj stanici Petrovo, 10. januara 2023, prijavljeno je da je na području opštine Petrovo došlo do dvije saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom, te da je došlo do tuče između lica inicijala S.Z. sa područja grada Doboja i lica inicijala J.N. sa područja opštine Petrovo, prilikom čega je lice inicijala J.N. zadobilo tjelesne povrede. Postupajući po navedenom, policijski službenici Policijske stanice Petrovo su izvršili kontrolu putničkog automobila marke „Mercedes” kojim je upravljalo lice inicijala D.P. sa područja grada Dervente, a na kojem su bila vidljiva oštećenja koja se mogu dovesti u vezu sa prethodnim saobraćajnim nezgodama. Lice inicijala D.P. koje je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu i isto je isključeno iz saobraćaja. Takođe od istog je oduzet navedeni putnički automobil. U toku je rad po navedenom kao i na pronalasku lica inicijala Z.S. koje je prouzrokovalo saobraćajne nezgode.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version