Site icon olovka.info

U nedjelju promjenljivo oblačno, ponegdje kiša

vremenska prognoza bosna i hercegovina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno uz sunčane intervale, a ponegdje na jugu i zapadu će padati kiša.

Ujutru će u većini predjela biti pretežno vedro i hladno uz mraz u višim predjelima i samo ponegdje u nižim, a u dolinama rijeka i po kotlinama će biti magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Uveče će u većini predjela doći do razvedravanja.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus jedan na zapadu do šest na jugu, u višim predjelima od minus tri, a najviša dnevna od devet na zapadu do 14 na jugu, u višim predjelima od šest stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenljivog smjera.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je pretežno oblačno, a u većini područja zabilježeni su kiša ili lokalni pljuskovi.

Temperatura vazduha u 14.00 časova u Republici Srpskoj: Čemerno dva, Kalinovik pet, Mrkonjić Grad šest, Han Pijesak i Novi Grad sedam, Doboj osam, Sokolac devet, Bijeljina 10, Srebrenica 12, Rudo 15 stepeni Celzijusovih.

Tremperatura vazduha u 15.00 časova u Federaciji BiH: Sarajevo, Tuzla, Travnik i Kladanj sedam, Brčko i Maglaj osam, Kiseljak devet, Zenica 10, Široki Brijeg 12, te Neum 15 stepeni Celzijusovih.

Exit mobile version