Site icon olovka.info

U Doboju sudar autobusa i putničkog vozila, priveden pijani pješak, ukraden mobilni telefon; U Tesliću provala u kuću

Policijska uprava Doboj

U protekla 24 časa na područiju Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela i četiri saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Doboj 1, 20. oktobra 2021, oko 11.00, časova prijavljeno je da je nepoznato lice otuđilo mobilni telefon koji se nalazio na haubi vozila koje je bilo parkirano u dobojskoj Ulici Krnjinskih srpskih brigada. Vozilo i telefon su vlasništvo lica inicijala Lj.V. iz Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „krađa“.

Policijskoj stanici Teslić 2, 20. oktobra 2021, prijavljeno je da je istog dana, od strane nepoznatog lica ili više njih izvršena provala u kuću vlasništvo lica inicijala Lj.T. iz Teslića. Policijski službenici Policijske stanice Teslić su uviđajem utvrdili da je otuđen zlatni nakit, skupocjeni sat, novčanik sa dokumentima i novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „teška krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 20.10.2021. godine, oko 20:40 časova lišili su slobode lice inicijala G.D. iz Doboja, pješaka koji je bio pod dejstvom alkohola u iznosu od 2,35 g/kg.

Na lokalnom putu u mjestu Prnjavor Mali, područje grada Doboja, 20. oktobra 2021, oko 14.15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali lice inicijala N.Đ. iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom Polo i lice inicijala Lj.Č, takođe iz Doboja, koje je upravljalo autobusom Graf Stift. U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala N.Đ. je zadobilo teške tjelesne povrede i isto je zadržano na liječenju u dobojskoj bolnici Sveti apostol Luka. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

(Policijska uprava Doboj)

Exit mobile version