Site icon olovka.info

Počela izborna kampanja u Doboju (FOTO GALERIJA)

počela kampanja u doboju

Danas je počela izborna kampanja i u Doboju za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, koja će trajati do 14. novembra do 7:00 časova, kada počinje izborna tišina. Lokalni izbori zakazani su za 15. novembar 2020.

U BiH je ovjereno 30.809 kandidata, a ukupan broj birača je 3.283.194. U dobojskoj Izbornoj jedinici za novembarske izbore u BiH upisano je oko 63 hiljade birača koji će birati između 85 političkih subjekata od kojih su 34 nezavisna kandidata, 47 politilčkih stranaka i 4 koalicije. Političke partije su početak kampanje obilježile najčešće lijepljenjem prvih plakata i predstavljanjem kanididata.

Siguran sam da je pred nama jedna uvjerljiva pobjeda koja će nam dati snagu i meni kao gradonačelniku, a i Gradu Doboju da sve ono što započeli zajedno sa Vladom Republike Srpske, uz podršku naših poslanika, predsjednice Željke Cvijanović i predsjednika Dodika nastavimo i u naredne četiri godine. Siguran sam da su građani već to osjetili kada smo okupljeni u Gradu Doboju. U protekle dvije godine vidni su rezultati iza nas, ali i mnogi započeti projekti. Pred nama predstoji da se borimo za sve ijednog građanina. odnosno da radimo u interesu naših građana i siguran sam da to naši građani znaju – izjavio je Boris Jerinić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja.

Počela izborna kampanja u Doboju – Boris Jerinić, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja

-Sigurna sam da ćemo imati 26.000 hiljada glasova i 20 odborničkih mandata. Ono u šta uopšte ne sumnjam je da će Boris Jerinić sadašnji i sigurno budući gradonačelnik osvojiti oko 35.000 glasova i apsolutno nastaviti samo da realizuje sve ove započete projekte, da u Grad donosi neke nove stvari koje do sada nisu viđene u smislu napretka tehnologije i svega onoga što savremeni gradovi imaju, a Doboj je definitivno na putu da postane jedan od najsavremenijih gradova – rekla je Sanja Vulić, nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Doboja.

Sanja Vulić, nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Doboja

I u DEMOS-u koji nastupa u koaliciji sa Prvom SDS obilježili su početak kampanje lijepljenjem plakata i darivanjem krvi.

Koalicija Demokratski savez – DEMOS i Prva SDS počinje danas kampanju koju će provesti na području Grada Doboja. Prvi dan kampanje smo planirali tako da smo jutros pristupili ovdje lijepljenju zajedničkog bilborda svih kandidata, a u 9 časova ćemo ići u Bolnicu Sveti apostol Luka da damo krv – izjavio je Slađan Jović, nosilac liste koalicije Demos-Prva SDS za odbornike u Skupštini grada Doboja.

Slađan Jović, nosilac liste koalicije Demos-Prva SDS za odbornike u Skupštini grada Doboja

Izborna kampanja traje do 14 novembra do 7 časova, kada počinje izborna tišina. Lokalni izbori održavaju se 15. novembra.

Mjesni odbor SNSD Centar 22
Mjesni odbor SNSD Centar 22
Mjesni odbor SNSD Centar 22
Mjesni odbor SNSD Centar 22
Mjesni odbor SNSD Centar 22
Mjesni odbor SNSD Centar 22

Foto rtvdoboj.org

Izvor RTV Doboj

Exit mobile version