Site icon olovka.info

U Doboju otvoren ITC RTRS-a (FOTO/VIDEO)

IT RTRS doboj

U Doboju je danas otvoren Informativno-tehnički centar Radio-televizije Republike Srpske. Generalna direktorka RTRS-a Dijana Milanković istakla je da će Radio televizija Republike Srpske u Novu godinu ući osnažena za novi ITC.

Dobili smo prostor koji je i više nego adekvatan, ali i nove kolege koje će u njemu raditi. Vrlo brzo ćemo početi s emitovanjem i Hronike dobojske regije, ali i svih ostalih sadržaja – rekla je Milanković, koja je priustvovala otvaranju ITC-a u Doboju.

Istakla je ITC u Doboju za RTRS predstavlja novu snagu.

Želim da čestitam zaposlenima, kao i svim gledaocima RTRS-a – istakla je Milanković.

Za dobojsku regiju će to biti od velikog značaja, izjavio je gradonačelnik Doboja Boris Јerinić.

Želim da se zahvalim direktoriki Dijani Milanković koja je prepoznala potrebu da upravo otvorimo ITC RTRS-a u Doboju. I imaćemo svi korist od novog ITC-a – istakao je Јerinić. 

Opremanje prostorija finansirao je Grad Doboj, a novi ITC rezultat je inicijative Gradske uprave i podrške RTRS-a i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Osim rukovodstva RTRS-a, veliku podršku otvaranju ITC-a imali su i od Vlade Srpske.

ITC u Doboju pokrivaće cijelu dobojsku regiju. Prilozi iz gradova i opština biće zastupljeni u svim emisijama, a kao nova kreće i emisija Hronika dobojske regije, koja će uz ostale regionalne hronike činiti dio programa RTRS-a.

(RTRS)

Exit mobile version