Site icon olovka.info

U Doboju održana “Parada sporta”, Milica Pavlović održala odličan koncert VIDEO

parada sporta doboj 2022

Predstavnici sportskih klubova sa područja Doboja prodefilovali su večeras ulicama grada u okviru manifestacije “Parada sporta”.

Defileom gradskim ulicama do Parka narodnih heroja predstavili su se Škola plesa “Stejdž”, Sportski i gimnastički klub “Sparta”, Karate klub “Sloga”, Rekreativni biciklistički klub “Doboj”, Škola fudbala “Ačko”, Fudbalski klub “Željezničar”, Plesni klub “Tornado”, DŽudo klub “Ozren” i Futsal klub “Doboj”.

Gradskim ulicama defilovali su i predstavnici Gradskog odbojkaškog kluba “Sloga”, Fudbalskog kluba “Sloga”, Gimnastičarskog kluba “Olimp”, Teniskog kluba “Doboj”, košarkaških klubova “Best” i “Fin-do”, Sport-parka “Rudanka”, Badminton kluba “Sertini”, Muškog rukometnog kluba “Sloga”, Moto-kluba “Doboj” i Paraglajding kluba “Paragost”.

Dobojlije su od 21.00 čas na Stadionu sportskih prisustvovali odličnom koncertu Milice Pavlović.

Defile je organizovan uoči otvaranja 53. Međunarodnog rukometnog TV turnira “Doboj 2022”, koji će biti otvoren u utorak, 23. avgusta, u 17.00 časova na Stadionu sportskih igara u ovom gradu, nakon čega će u 17.30 časova početi takmičarski dio turnira susretom ekipa “Tatran Prešov” iz Slovačke i domaćina “Sloge”.

Na Turniru, koji će trajati do subote, 27. avgusta, učestvovaće osam ekipa koje su podijeljene u dvije grupe.

U grupi A igraće “Sloga” iz Doboja, “Tatran Prešov” iz Slovačke, “Sen Galen” iz Švajcarske i “Zagreb” iz Hrvatske, koji je i prošlogodišnji pobjednik.

Banjalučki “Borac”, “El Ahli” iz Egipta, “Celje” iz Slovenije i “Vojvodina” iz Srbije biće u drugoj grupi.

https://olovka.info/wp-content/uploads/2022/08/milica.pavlovic-doboj.mp4
Koncert Milice Pavlović na Stadionu sportskih igara

/SRNA/

Exit mobile version