Site icon olovka.info

U Doboju održan humanitarni turnir u malom fudbalu za porodicu Marinković iz Modriče FOTO

porodica marinković Modriča

Ekipa Policijske stanice Modriča pobjednik je turnira u malom fudbalu organizovanog u Doboju povodom obilježavanja krsne slave MUP-a Republike Srpske, koji je ove godine imao humanitarni karakter i sav prikupljeni novac biće uručen porodici Marinković iz Modriče, rečeno je Srni u dobojskoj Policijskoj upravi.

Iz policije navode da će novčana sredstva pomoći porodici Marinković da se lakše finansijski oporavi nakon duge borbe sa teškom bolešću majke Maje /41/ koja je nedavno preminula, a iza koje su ostala dva maloljetna dječaka i suprug.

U ovom međupolicijskom takmičenju u malom fudbalu drugo mjesto je osvojila Policijska stanica Doboj jedan, a treće Policijska stanica Derventa.

Turnir u malom fudbalu održan je u Sportskoj dvorani u dobojskom naselju Osječani, kao i turnir u stonom tenisu, na kojem je pobijedio Siniša Spasojević, drugo mjesto pripalo je Goranu Đurkoviću, a treće Vladislavu Milanoviću.

Iz policije navode da su se, osim učesnika turnira u malom fudbalu i stonom tenisu, humanitarnoj akciji odazvali i drugi zaposleni u Policijskoj upravi Doboj.

Krsna slava Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske je Sveti Arhangel Mihailo, koji se proslavlja 21. novembra.

/SRNA/

Exit mobile version