Site icon olovka.info

U Doboju danas otvaranje 54. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona VIDEO

al ahli

U Doboju danas počinje 54. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona koji će ove godine okupiti osam vrhunskih ekipa, a titulu osvojenu prošle godine brani egipatski “El Ahli”.

https://tvturnirdoboj.com/wp-content/uploads/2023/07/Turnir-Doboj-2023-full-HD-Short-v.mp4

Turnir će svečano biti otvoren u 20.30 časova na Stadionu sportskih igara uz direktan televizijski prenos, a prethodiće mu “Parada sporta” od 18.00 časova.

U grupi A igraće “Monpelje” iz Francuske, “El Ahli” iz Egipta, “Pelister” iz Sjeverne Makedonije i domaćin “Sloga” iz Doboja, dok će u grupi B biti “Barselona” iz Španije, “Zagreb” iz Hrvatske, “Celje” iz Slovenije i “Vojvodina” iz Srbije.

Prva utakmica biće odigrana u 21.15 časova, a sastaće se ekipa domaćina “Sloge” i “Monpeljea”.

Drugog takmičarskog dana sastaće se “Barselona” i “Vojvodina”, “El Ahli” i “Pelister”, te “Zagreb” i “Celje”.

U srijedu, 16. avgusta, trećeg takmičarskog dana, igraju “Sloga” i “Pelister”, “Barselona” i “Zagreb”, “Vojvodina” i “Celje”, te “Monpelje” i “El Ahli”.

Četvrtog dana igraju “El Ahli” i “Sloga”, “Zagreb” i “Vojvodina”, “Monpelje” i “Pelister”, “Celje” i “Barselona”.

Finale je predviđeno za petak, 18. avgust od 20.15 časova, a prethodno će biti odigrane utakmice za plasman od trećeg do sedmog mjesta.

Na otvaranju rukometne smotre predviđen je nastup članova dobojske plesne grupe “Stejdž” Doris Đurđević i Borisa Cvjetkovića koji su se plasirali na Svjetsko prvenstvo u plesu koje će krajem oktobra biti održano u Portugalu.

Sportsku manifestaciju pratiće i stručni seminar za trenere, promocija knjige “Rukometni div” autora Zdenka Antovića, te muzički koncerti u Parku narodnih heroja.

/SRNA/

Exit mobile version