Site icon olovka.info

Trenirajte na otvorenom

treninzi na otvorenom

Treninzi na otvorenom su savršen spoj za dobru formu i pozitivno raspoloženje. Izađite napolje i vježbajte u prirodi, parku, isped zgrade ili kuće i priuštite sebi maksimalan užitak. Nebo, vazduh, sunce, vjetar, zemlja snabdjeće vas dodatnom količinom energije za ostvarenje svih ciljeva, ne samo u sportu, nego i životu uopšte.

Outdoor vježbanje ili treninzi na otvorenom postali su veoma popularni među vježbačima svih generacija. Oni koji jednom probaju vježbati napolju, u najvećem broju slučajeva postaju veliki pobornici ovakvog načina sticanje forme i imaju velikih razlog za to. Spoj prirode, svježeg vazduha, sunca i tjelesnih vežbi jača duh i tijelo, podiže raspoloženje, nivo samopouzdanja i još mnogo toga, savjetuje dobojlija Zoran Milinković Profa, sertifikovani trener specijalizovan za individualnu pripremu sportista.

Ako u vašoj blizini nema uređene outdoor teretane, to nije veliki problem jer za vježbanje možete iskoristiti klupu u parku, stepenice, ljuljašku i slično.

Dakle, ne postoji ništa bolje nego vježbati napolju. Ali da bi se maksimalno iskoristile sve prednosti koje trening na otvorenom pruža potrebno ga je pažljivo osmisliti, organizovati i prilagoditi potrebama svakog vežbača. 

Koncept rada vježbanja napolju uz podršku ličnog trenera je idealan vid za napredak uz fizičkom i psihičkom smislu. Ovakav vid profesionalnog outdoor treninga daje najbolje rezultate za kratko vrijeme i klijentima pruža mnoge benefite, kako u radu sa profesionalni sportistima ili rekreativcima, tako i na preventivnom zdravstvenom vježbanju.

Foto: 👀 Mabel Amber, who will one day, Pixabay

Zoran Milinković Profa, sertifikovani trener

Exit mobile version