Site icon olovka.info

Trailer za novi film Nicolasa Cagea koji je sniman u Dubrovniku

Nicolas Cage Dubrovnik

Danas je objavljen trailer za novi film “The Unbearable Weight of Massive Talent” u kojem Nicolas Cage tumači samog sebe, a koji je sniman u Dubrovniku i okolnim područjima u susjednoj Hrvatskoj.

U akcionoj komediji kreativno neispunjena i suočena s finansijskom propašću, izmišljena verzija Cagea mora prihvatiti ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanu opasnog superfana kojeg glumi Pedro Pascal.

“Stvari dobijaju potpuno neočekivani preokret kada Cagea regrutuje operativac CIA-e i primora da živi u skladu sa svojom legendom, kanalizirajući svoje najomiljenije likove na ekranu kako bi spasio sebe i svoje najmilije. Sa karijerom izgrađenom upravo za ovaj trenutak, glumac mora preuzeti ulogu svog života”, piše u sinopsisu.

Film režira Tom Gormican prema scenariju koji je napisao zajedno s Kevinom Etenom.

Glumačku postavu također čine i Neil Patrick Harris, koji igra Cageovog agenta, Sharon Horgan i Lily Sheen kao glumčeva bivša supruga i kćerka te Tiffany Haddish i Ike Barinholtz kao par agenata CIA-e.

Navodno će film sadržavati napomene o brojnim Cageovim kultnim filmovima kao što su “Leaving Las Vegas”, “Face-Off” i “Gone in 60 Seconds”.

Film bi u kina trebao stići 22. aprila 2022.

Exit mobile version