Site icon olovka.info

Tešnjak Nermin Handžić pobjednik Zvezda Granda 2021/2022 FOTO/VIDEO

Nakon desetomjesečne borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike 19-godišnji Nermin Handžić iz Tešnja u BiH.

Nermin je u finalnoj noći osvojio 128.456 hiljada glasova publike iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

U samoj završnici Nermin se našao rame uz rame sa rokerom iz Makedonije Aleksandrom Josifovskim, ali je prema riječima Saše Popovića na osnovu pristiglih rezultata odneo ubjedljivu pobedu sa osvojenih 128,456 hiljada glasova!

Kada je čuo svoje ime, Nermin je zamalo pao u nesvijest, dok su ga kolege iz takmičenja pridržavale i grlile, a lavina emocija dogodila se kada mu se na sceni pridružila i mentorka Viki.

Joj, ja nemam šta da kažem stvarno, ko god da je pobijedio je zasluženo. Hvala svima od srca!- rekao je ushićeno pobjednik, nakon čega mu je statuu uručio Voja Nedeljković, a predstavnik kompanije “Prevent point” predao mu je ključeve automobila “Opel korsa”.

Osim automobila, pobjednik će dobiti pjesmu i spot od “Grand produkcije”.

Osim mladog pjevača iz Tešnja, sreću nije mogla da sakrije ni njegova mentorka Viki Miljković koja je prvi put trijumfovala u “Zvezdama Granda”.

Pored mentorke njegovu pobjedu slavili su i ostali članovi žirija, a najradosnija bila je i Violetina kuma Ceca Ražnatović koja je izljubila Nermina na sceni, baš kao da je bio njen kandidat.

Nermin Handžić je pobjednik Zvezda Granda u sezoni 2021/2022.

(grand.online)

Exit mobile version