Site icon olovka.info

Tanja Savić iznenadila posljednjom izjavom: Sada sam sretna, ne treba mi niko

tanja savić

Pjevačica Tanja Savić, posljednjih je mjeseci u centru pažnje zbog svoje navodne veze sa gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem.

Pored šuškanja o ljubavnoj vezi, ali i njenih tajanstvenih izjava, pjevačica je sve iznenadila posljednjom izjavom.

Naime, Tanja je priznala kako je trenutno sretna i da joj ne treba niko.

“Mislim da je najbolje kad je čovjek sam. Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi. A sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da to nije poenta. Ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam sretna sada.. Znači ne treba mi niko”, rekla je, prenosi portal Blic.

“Ja sam žena za ljubav. Željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i šta mi treba, a šta ne bih trpjela. Brak nije toliko bitan”, rekla je Tanja.

Fanove je zadala u razmišljanje ovom izjavom jer se pitaju da li je svojom izjavom željela poručiti kako je stavila tačku na odnos sa Stanivukovićem.

Podsjećamo, Draško i Tanja navodno su u vezi još od januara ove godine kada su zajedno fotografisani na Jahorini. Ni jedno ni drugo još uvijek se nisu oglašavali povodom svoje veze, pa čak ni demantovali da su u istoj, a Tanja je predala i papire za razvod od supruga Dušana Jovančevića.

Exit mobile version