Site icon olovka.info

Sutra u Doboju klub navijača Crvene zvezde “Republika Srpska”organizuje dobrovoljno davanje krvi

klub navijača crvene zvezde republika srpska dobrovoljno davanje krvi u doboju

U sklopu redovne stadionske akcije “Crveno bela krv”, Klub navijača Crvene zvezde “Republika Srpska” organizuje u Doboju DOBROVOLJNO DAVANJE KRVI.

Dobrovoljno davanje krvi organizovano je u dobojskoj JZU Bolnica “Sveti apostol Luka” u utorak, 30. januara, od 9.00 do 13.00 časova.

U znak zahvalnost, KK “Crvena zvezda” je svim dobrovoljnim davaocima krvi odlučila pokloniti ulaznice za predstojeći meč 24. kola košarkaške Evrolige izmežu Zvezde i Valensije koiji se igra u Štark areni u Beogradu u utorak, 30. januara od 20.00 časova.

Da podsjetimo, u prethodnoj humanitarnoj akciji, Fondacija “Delije” u Doboju je organizovala humanitarnu žurku u dobojskom kafiću “Times” u nedjelju, 14. januara 2024, kada je prikupljeno hiljadu KM u humanitarne svrhe.

Zbog toga, organizatori ove humanitarne akcije dobrovoljnog davanja krvi /Klub navijača Crvene zvezde “Republika Srpska”, Crveni krst Republike Srpske i Zavod za transfuzijsku medicinu Republike Srpske/ pozivaju sve kojima je crveno-bijela boja u srcu, kao i sve ostale ljude dobre volje, da se odazovu pozivu i sutra u dobojskoj bolnici daruju krv u humanitarne svrhe.

Exit mobile version