Site icon olovka.info

Sunčana Orešić u Superpotjeri osvojila 15.000 evra, jedan od najboljih lovaca joj se naklonio VIDEO

Sunčana Orešić

U sinoćnjem izdanju kviza Superpotjera koji se emituje na HRT-u, takmičarka Sunčana Orešić pobijedila je četiri lovca i tako osvojila 15.000 evra.

Takmičarka iz Zagreba je nakon postavljenih pitanja na početku igre gdje je tačno odgovorila na četiri pitanja i osvojila 2.000, odlučila odabrati ponudu od 15.000 evra i 45 sekundi u igri protiv četiri lovca.

U startu je imala 15 sekundi prednosti, a na kraju je pobijedila lovce s dvije sekunde razlike. Iako nije znala odgovore na dva pitanja, mlada takmičarka uspjela je izbjeći lovcima koji su imali sve tačne odgovore, ali su tokom igre izgubili dosta vremena na razmišljanje. Njen nastup u sinoćnjem kvizu možete pogledati na 29. minuti.

Naklon lovca Krešimira Sučevića Međerala (Screenshot/Youtube)

Pokazavši tako zavidno znanje, Sunčana je osvojila srca publike i voditelja Joška Lokasa, ali i lovaca. Tom prilikom jedan od lovaca Krešimir Sučević Međeral odlučio je ustati i nakloniti se takmičarki za osvojeni iznos.

“Sunčana je do zadnjeg trenutka bila u igri, to je važno. Igrali ste do kraja i tako treba. To je vrhunska koncentracija”, rekao je Krešimir Sučević Međeral.

Ova mlada takmičarka po struci je molekularna biotehnologinja, a nekima je već poznata po nastupima u kvizu Potjera kada je jednom prilikom pobijedila jednog od lovaca, a gledatelji je poznaju i učešću u kvizu “Tko želi biti milijunaš”.

Exit mobile version