Site icon olovka.info

STRAŠNA UTAKMICA KADETA DOBOJSKE SLOGE! Istrčali 300 kilometara i nanijeli prvi poraz derventskom Tekstilcu, trener Pešić kao domaći Murinjo! VIDEO

matija drljić sloga katedi

U okviru 15. kola Omladinske lige BiH, kadeti dobojske Sloge su rezultatom 1:0 pobijedili lidera na tabeli Tekstilac iz Dervente.

Iako se radi o najmlađoj ekipi u ligi, kadeti Sloge su svojom borbenošću pokazali veću želju za pobjedom i nadigrali Tekstilc, kojem je je ovo prvi poraz u toku sezone.

U 31. minutu utakmice Ognjen Šešlak je pogodio za prednost Sloge od 1:0, što se na kraju ispostavilo da je to i konačan rezultat.

Dejan Pešić, trener Sloginih kadeta, veoma je zadovoljan prikazanom igrom svoje ekipe. Potrebno je napomenuti da Pešić već dugo trenira uzrast kadeta u dobojskom klubu i da je uvijek postizao izrazito zapažene rezultate…

FOTO: Rade Šešlak Dejan Pešić trener kadeta FK Sloga Doboj

Odlična utakmica u kojoj smo svi uživali. Moji igrači su dali sve od sebe, ostavili su srce na terenu i nanijeli prvi poraz ekipi Tekstilca. Sve čestitke mojim igračima, kao i ekipi Tekstilca na prikazanoj igrirekao je Pešić.

Exit mobile version