Site icon olovka.info

Stigao je prvi trailer dugo iščekivanog filma “Barbie” VIDEO

film barbi

Objavljen je prvi tizer trailer za iščekivani novi film o omiljenoj Barbie, dajući nam prvi uvid u ružičasti svijet u kojem glavnu ulogu ima Margo Robie.

Margo Robi u satiričnom filmu Grete Gervig preuzima ulogu lutke koja razbija predrasude, a koja je prvobitno lansirana 1959. godine. Film je rađen prema scenariju koji je Gervig napisala s Noom Baumbahom. Njih dvoje su ranije sarađivali na scenarijima za “Frances Ha” i “Mistress America“.

“Ljudi odmah pomisle: ‘Oh, Margot igra Barbi, znam šta je to’, ali naš cilj je da to bude: ‘Šta god da mislite, mi ćemo vam dati nešto potpuno drugačije – stvar za koju niste znali da želite'”, rekla je Robie za Hollywood Reporter.

Zvjezdana glumačka ekipa također uključuje Rajana Goslinga kao Kena, a tu su i Wil Ferel, Isa Re, Kejt MeKinon, Simu Liu, Majkl Sera, Amerika Ferera, Nkuti Gatva, Emerald Fenel, Ria Perlman i Kingsli Ben-Adir.

Teaser započinje prikazom djevojčica koje se mirno igraju u pustinji sa svojim lutkama dok narator navodi: “Od početka vremena, otkako je postojala prva djevojčica, postoje su lutke. Ali lutke su uvijek i zauvijek bile lutke za bebe. Do…”

Potom se Barbie pojavljuje u pejzažu, u kupaćem kostimu na pruge koji je prvi put viđen kada je Matel lansirao igračku 1959. godine, a djevojčice bacaju svoje zastarjele lutke.

Video zatim prelazi u brze isječke Barbienog fluorescentnog ružičastog svijeta snova prije nego što se zatvara plesnom tačkom. Plavokosi Rajan Gosling pojavljuje se kao Ken.

Exit mobile version