Site icon olovka.info

Sramotni komentari o smrti Metjua Perija zgrozili sve: “Volim kad narkoman umre” FOTO

kevin brenan

Nekadašnji SNL pisac Kevin Brenan ismijevao je smrti glumca Metjua Perija objavivši jezivu poruku na Tviteru.

Nakon što je izazvao lavinu negativnih reakcija ponovo se oglasio i prokomentarisao svoju izjavu, na ništa manje sramotan način.

Kevin Brenan vodi podkast Misery Loves Company u kojem često komentariše komičare. “Utopljen u vrućoj kadi. Hahahahahaha”, napisao je on na Tviteru o smrti Metjua Perija.

“Bivši scenarist-komičar SNL Kevin Brenan ismijeva smrt Metjua Perija”, prokomentarisao je svoj sramotan čin na šta je on odgovorio: “Jesam li ja u trendingu?”.

Brutalni i aposolutno nedopustivi komentari Brenana samo su se nizali pa je u nedjelju izjavio: “Nisam se tome rugao. Samo sam mislio da je smiješno. Ali volim kad narkomani umiru”. Sramotno!

Na pitanje zašto mu je smiješno utapanje u vrućoj kadi (podsjetimo, Metju Peri pronađen je mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, u subotu uveče. proglašen je mrtvim na licu mjesta), odgvorio je: “Jer nije mnogo duboko”.

Ogroman broj ljudi ga opravdano oštro kritikuje, a jedan od naslova koji je izazvao glasi: “Pisac komedije osuđen zbog okrutnog tvita kojim ismeva smrt Metjua Perija”.

Exit mobile version