Site icon olovka.info

Slavko Kovačević predsjednik Aktiva penzionera GrO SNSD Doboj FOTO

Slavko Kovačević izabran je večeras za predsjednika Aktiva penzionera Gradske organizacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata Doboj.

Kovačevića je jednoglasno podržalo 70 delegata Izborne konferencije Aktiva penzionera dobojskog SNSD-a.

Za potpredsjednike Aktiva penzionera izabrani su dr Nikola Gavrić i Milorad Pijetlović.

Kovačević je rekao da je cilj ovog Aktiva da se pomogne penzionerima na cjelokupnom području Doboja u svemu onome u čemu oni iskažu potrebu, te da im se olakša život kroz određene vidove pomoći i druženja.

U izbornoj smo godini, a imajući i vidu da su naši penzioneri najodgovorniji članovi naše Gradske organizacije imaćemo za njih pored naših redovnih i planske aktivnosti u kontekstu predstojećih lokalnih izbora. Siguran sam da će oni biti u potpunosti zadovoljni našim programom i aktivnostima. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve penzionere sa teritorije grada Doboja da se priključe i daju svoj doprinos u radu našeg Aktiva u narednom periodu – poručio je Kovačević.

Večerašnjoj izbornoj konferenciji prisustvovali su predsjednik GrO SNSD Doboj Obren Petrović, njegov zamjenik Danijel Jošić, član Izvršnog komiteta Boris Jerinić, predsjednici Aktiva žena i Aktiva mladih Dijana Kalenić i Aleksa Mirčetić, te brojni drugi gosti.

/Igor Jovanović, RTV Doboj/

Exit mobile version