Site icon olovka.info

Slavica Angelova pobjednik 16. sezone „Zvezda Granda“ FOTO/VIDEO

Slavica Angelova

Pobjednica „Zvezda Granda“ za sezonu 2022/2023 je 21-godišnja Makedonka Slavica Angelova iz Strumice.

Slavica Angelova

Nakon devetomjesečne pjevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Slavica Angelova koja je bila u timu Đorđa Davida.

Slavica Angelova

Ona je u finalnoj noći osvojila 88.367 glasova, dok je drugoplasirani Dragan Đurić osvojio 71.747.

Slavica je svoju muzički karijeru započela u emisiji „Neki novi klinci“, a nakon nekoliko godina svoju sreću je okušala i u „Zvezdama Granda“ gdje je i trijumfovala.

Ova dvadesetejednogodišnja Makedonka se već godinama bavi pjevanjem, a u slobodno vrijeme voli da putuje.

Kao svoje vrline istakla je da je ambiciozna i opuštena, a najveća mana je ta da nekad umije ponekad da bude tvrdoglava.

Tokom takmičenja Slavičin mentor Đorđe David je nekoliko puta reagovao objašnjavajući kako je ona radila neke stvari na svoju ruku i kako nije poštovala dogovor sa proba, zbog čega je bila redovni učesnik baraža. Kandidatkinja je za Grand otkrila o čemu se zapravo tu radilo.

Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve vrijeme dogovaramo, i uvek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malko „zeznem“ situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – otkrila je takmičarka svojevremeno.

Exit mobile version