Site icon olovka.info

Sjajna saradnja dobojskog OFK Pridjel i sportske kladionice Mozzart

Kladionica Mozzart još jednom je pokazala svoju društvenu odgovornost time što je donirala dvije garniture sportske opreme (dresovi i šortsevi) dobojskom fudbalskom klubu OFK Pridjel.

Ovim putem, želim da zahvalim kompaniji “Mozzart” na velikom djelu koje su učinili za naš fudbalski klub u Pridjelu, kao i svim njihovim djelima koje čine za sport. Donaciju koju smo dobili u vidu dvije garniture opreme je od velikog značaja za nas. U novim dresovima startovali smo pobjedom, a nadamo se još nizu ovakvih utakmica! Srdačno se zahvaljujemo, još jednom, kompaniji “Mozzart” na nesebičnoj podršci, izjavio je ovom prilikom predsjednik pridjelskog kluba Stefan Kršić.

Inače, OFK Pridjel se takmični u Područnoj fudbalskoj ligi Doboj – Brod i za sada, ovu sezonu igra fenomenalno.

Rezultati i organizacija ovog kluba iz predgrađa Doboja su u ovoj sezoni za svaku pohvalu zahvaljujući mladoj upravi kluba na čelu sa mladim predsjednikom kluba Stefanom Kršićem i konkretnoj podršci dobojske Gradske uprave na čelu sa gradonačelnikom Doboja Borisom Jerinićem, članom parlamenta BiH i predsjednikom dobojskog Gradskog odbora SNSD-a Obrenom Petrovićem i Igorom Petrovićem, članom uprave ovog zdravog i perspektivnog fudbalskog kolektiva.

Exit mobile version