Site icon olovka.info

ŠF Rudanka Doboj Omorika PET ponovo u posjeti Beogradu i FK Partizan FOTO GALERIJA

Škola fudbala Rudanka Doboj Omorika P.E.T prethodne sedmice dva puta je, na zvanični poziv FK Partizan sa kojim ova škola sad već ima čvrstu i dugogodišnju saradnju, bila gost ovog beogradskog fudbalskog velikana na njihovim evropskim i utakmicama lige Srbije, ali i u razlgedanju ljepota i atrakcija prestonice Republike Srbije – Beograda.

Prethodnih dana je bilo dosta lijepih dešavanja u našoj Školi fudbala. U četvrtak smo putovali u Beograd na poziv naših sportskih prijatelja FK Partizan gdje smo gledali utakmicu FK Partizan – FK Keln. Naravno, sve je bilo besplatno za našu djecu. U subotu smo ponovo putovali u Beograd gdje smo ponovo bili gosti FK Partizan. Subota je bila rezervisana za obilazak grada, a nedjelja ujutro za utakmicu naše djece protiv odgovarajuće selekcije FK Partizan na umjetnoj travi pored južne tribine stadiona Partizan. Poslije odigrane utakmice organizovan nam je obilazak stadiona i izlazak na glavni teren stadiona Partizana što je nešto zaista veliko za svu djecu sa ovih prostora koji se bave fudbalom. Nedjelja je nastavljena gledanjem prvenstvene utakmice Lige Srbije između FK Partizan – FK Čukaričkim priča trener i osnivać ŠF Rudanka Doboj Omorika PET.

Djeca ŠF Rudanka tokom vikenda imala su priliku da se fotografišu i razgovaraju sa legendama Partizana – bivšim golmanima Ivicom Kraljem i Radetom Zaladom.

Odlazak u Beograd ŠF Rudanka pomogao je dobojski restoran Ribarska Priča, kao i njihov stalni sponzor iz Minhena g-din Saša Kovačević.

Iz ŠF Rudanka se posebno zahvaljuju ljudima iz FK Partizan Draganu Trailoviću i Maji Krstajić koji održavaju bliske veze sa ŠF Rudanka Doboj Omorika PET i uvijek aktivno učestvuju u organizaciji njihovih posjeta beogradskim crno-bijelima.

Exit mobile version