Site icon olovka.info

Serhio Ramos oduševio fizičkim izgledom nakon karantina

serhio ramos

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos objavio je fotografiju s treninga Real Madrida kojom je pokazao da se nakon izolacije nalazi u sjajnoj formi te da je period boravka u kući iskoristio kako bi svoje tijelo doveo gotovo do savršenstva.

Ramos je tokom dvomjesečnog karantina u Španiji vrijedno trenirao i spremao se za nastavak sezone, a po povratku u trening centar Real Madrida objavio je fotografiju na svom Instagram profilu kojom je pokazao koliko žestok tempo je zadao tokom boravka u kućnoj izolaciji.

Pored dugotrajnih i teških treninga, Ramos je sigurno promijenio i ishranu i upravo zbog stanja u kojem se trenutno nalazi nema sumnje da s nestrpljenjem očekuje nastavak sezone.

Kapiten Real Madrida trenutno ima 34 godine, a iako su posljednjih dana španski mediji pisali da bi možda mogao i napustiti Kraljevski klub i svoje mjesto ustupiti nekom od mlađih saigrača, čini se da još uvijek nije završio posao na Santiago Bernabeu i da je silno motivisan da pokaže kako još uvijek nije za penziju.

Exit mobile version