Site icon olovka.info

Seks u punoj kući? Da, moguće je…

seks na brzaka

Ništa ne opušta tako dobro kao strastveno vođenje ljubavi s partnerom. Nažalost, ponekad je teško naći priliku za to, naročito ako živite pod istim krovom s njegovim ili vašim roditeljima, braćom, sestrama, djecom… Pokušavali ste na sve moguće načine riješiti ovaj problem, ali vam se svaki put učinilo da zidovi imaju uši i da živite u kući Velikog brata u kojoj se vidi svaki pokret, čuje svaki glas. Iako zvuči deprimirajuće, nije sve tako crno.

Da biste ljubavnu igru završili kako treba, pridržavajte se zanimljivih pravila koja su osmislili parovi odavno suočeni s ovim problemom. Njihova praktična i šašava uputstva već neko vreme kruže internetom i vama ostaje samo da ih isprobate. Ako ništa drugo, ludo ćete se zabaviti.

ZABORAVITE NA NEPRIJATNOST

Neprijatnost je najveći neprijatelj parova koji žele da uživaju u seksu, a ako se pomiješa s osjećajem krivice i pitanjima „šta ako nas čuju djeca“ ili „šta ako nas vide roditelji“, nastupa prava drama koja ubija i najmanji poriv za seksom. Zato isprobajte sledeći trik. Zapitajte se da li su vam roditelji dozvoljavali da dovodite dečake u sobu dok ste odrastali. Sada imate priliku da oživite sve te stare maštarije koje su vam se nekada motale po glavi. Ćušnite neprijatnost pod jastuk, bacite se na posao i riješite se ubjeđenja da je samo romantična ljubav, puna poljubaca i milovanja, ona prava ljubav. Ukoliko ipak ne možete da pravaziđete taj osjećaj, iznajmite sobu u hotelu, to uvijek pali. Malo košta, ali pai…

POZDRAVITE SE SA ROMANTIKOM

Zaboravite na seksualne igrice i odmah pređite na akciju. Ne zamarajte se previše isprobavanjem novih tehnika, već se držite onih provjerenih zato što nemate mnogo vremena i morate da budete brzi i efikasni.

Seks na brzaka idealan je za ovakve situacije. Vama je potreban orgazam, pa se zato potrudite da ga dobijete. Ne trošite vrijeme i energiju na romantiku, ljubakanja, šaputanja na jastuku jer to možete imati kad god poželite. Treba vam akcija, akcija i samo akcija.

SEKS NA EKS

O seksu na brzaka govori se gotovo uvek potcjenjivačkim tonom, kao da je sinonim za površnost ili, još gore, nedostatak poštovanja. Međutim, i ono što zovemo „na brzaka“ ima svojih prednosti. Dovoljno je odbaciti predrasude, biti opušten i obazriv prema tuđim osjećanjima, pa otkriti da, i sa samo nekoliko minuta na raspolaganju, seksualni odnos može biti zadovoljstvo.

SMISLITE SUPER IZGOVORE

Kad poželite da se osamite i uživate u seksu, smislite dobre izgovore za roditelje i djecu.

SAKRIJTE SE U KUPATILO

Idealno mjesto za seks na brzaka je kupatilo jer šuštanje vode i zujanje fena za kosu odlično prikrivaju ostale zvuke. U kupatilu ne biste smjeli da se zadržite duže od 15 minuta pošto ćete morati da se suočite sa zvocanjem bar jednog člana porodice koji cupka pred vratima toaleta. Najbolje bi bilo da kupatilo zaobilazite u širokom luku u toku dana. Za seks ga koristite isključivo uveče, kada se uvjerite da su svi ukućani zadovoljili svoje fiziološke potrebe.

NE ODUSTAJTE

Seksualna aktivnost ima terapeutsko dejstvo na tijelo i mozak. Ne samo da širi snažne emocije već oslobađa i od nagomilanog stresa, stimuliše rad srca i krvotoka i podstiče proizvodnju endorfina, koji blagotvorno djeluju na cio organizam. Posmatran u tom svjetlu, svaki odnos, ma koliko bio brz i kratak, postaje čin zadovoljstva ukraden od svakodnevice, mogućnost da sebi i partneru poklonimo nešto liepo.

JELENA VUKELIĆ, zena.blic.rs

Exit mobile version