Site icon olovka.info

Saša Popović prvi put o ugovorima pjevača iz “Zvezda Granda” VIDEO

saša popović

Saša Popović prvi put je nakon mnogo godina progovorio o ugovorima pjevača koje je iznjedrio kroz takmičenje “Zvezde Granda”, ali i otkrio procent koji u stvari ide kompaniji.

On se zatim dotakao i Milana Stankovića, te negativnog iskustva koje je imao kada je on u pitanju.

Prema njegovim riječima u velikoj ispovijesti, gostujući u jednoj emisiji je naglasio da pjevač “nije hteo da se povinuje pravilima” pošto se bio vratio s “Evrosonga” 2010. godine. Tada je Milan Srbiju predstavljao pjesmom”Ovo je Balkan”.

“Otkad ‘Grand’ postoji, od 2004. godine, stvarali smo nova imena, nove zvezde i održavali popularnost Bekuti, Šabanu, Tozovcu i svim pevačima te generacije. Otkad smo krenuli sa ‘Zvezdama’, pa sve do danas, to su mnoga imena. Imali smo problem samo s Milanom Stankovićem, koji je kad se vratio sa ‘Evrovizije’ rekao da neće da se povinuje našem ugovoru i da radi za ‘Grand’. To je jedino negativno iskustvo. Morao je neku odštetu da plati i to je to”, istakao je poznati direktor u “Premijeri – Vikend specijalu”.

Popović se zatim prisjetio brojnih imena koja su izašla baš iz “Zvezda Granda” u kojima on i dan-danas svakako žirira.

“Tanja Savić, Rada Manojlović, Milan Stanković, bez obzira što je napustio ‘Grand’, od njega smo napravili zvezdu. Pa onda Milica Pavlović, Milica Todorović, Darko Lazić, Aleksandra Mladenović… Mnogo ih je, ne mogu svih ni da se setim”, prokomentarisao je on, a onda se dotakao i čuvenih ugovora, o kojima se često pisalo u medijima.

O svim pomenutim temama možete saznati iz videa:

Saša Popović
Exit mobile version