Site icon olovka.info

ŠAMPION MOŽEŠ BITI I TI! U nedjelju, 12. juna upis u Školu tenisa Teniskog kluba Doboj za predškolski – školski uzrast i za odrasle

teniski klub doboj škola tenisa

Teniski klub Doboj i ove godine organizuje Školu tenisa za predškolski/školski uzrast, ali i za odrasle zainteresovane za tenis i savladavanje osnovnih teniskih vještina.

Termin za upis u školu tenisa TK Doboj je nedjelja, 12. juni 2022. godine, a prvi trening u okviru Škole tenisa je u utorak, 14. juna 2022.

Škola tenisa na terenima TK Doboj trajaće mjesec dana. Cijena jednomjesečne teniske obuke za djecu je 35 KM, a za odrasle iznosi 50 KM.

U sklopu škole tenisa treneri TK Doboj održaće 8 treninga, nakon čega će se formirati grupe predtakmičara koji će rad na usavršavanju teniskog znanja nastaviti u trenažnom sistemu Teniskog kluba Doboj.

Škola tenisa uspješnog dobojskog kluba odvijaće se pod geslom “ŠAMPION MOŽEŠ BITI I TI!” što je sasvim opravdano s obzirom da je ovaj, jedan od najuspješnijih dobojskih kolektiva, iznjedrio niz teniserki i tenisera koji su se posljednih godina već dokazali kao šampioni i oni koji šampionske potencijale definitivno imaju. Podsjećanja radi, tenis su u TK Doboj učili ili još uče već dokazani mladi dobojski teniseri Andrej Nedić, Marko Maksimović, Luka Đurđević i Sara Tripić, mlada supertalentovana djevojčica i teniserka TK Dobojm kao još mnogo talentovanih teniserki i tenisera.

Informacije i prijave u Školu svi zainteresovani mogu obaviti lično u prostorijama TK Doboj, telefonskim pozivom, elektronskom poštom, ali i SMS ili viber porukom na brojeve telefona 065/950-273 (prijave za odrasle) i 065/096-003 (prijave za djecu).

Prostorije TK Doboj nalaze se u Ulici Nikole Pašića 57a, 74000 Doboj, telefon 053/223-713, email: tennisclubdoboj@gmail.com, www.tkdoboj.com.

Škola tenisa Teniskog kluba Doboj
Exit mobile version