Site icon olovka.info

Rukometaši dobojske Sloge započeli pripreme FOTO

Rukometaši Sloge počeli su sa pripremama za rukometni TV turnir šampiona i Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Prozivku je izvršio novi trener Dejan Vasilić. Prisutnima se ispred uprave obratio Vojislav Rađa predsjednik skupštine kluba.

Trenažni proces će se obaviti u Doboju na fudbalskom stadionu, teretani i na Stadionu sportskih igara. Prije početka turnira dogovorena je utakmica sa Maglajem, dok se traži još jedan protivnik.

Na turniru će Sloga odirati utakmice protiv jakih renomiranih evropskih i svjetskih ekipa Monpeljea, Al Ahlija, Eurofarm Pelistera, te utakmicu za plasman.

Redove Sloge napustio je Nemanja Peštić koji prelazi u beogradski Partizan. Novi igrači dobojskog premijerligaša su Dario Đenadija iz Kozare (Kozarska Dubica) i povratnik Miloš Maksimović iz banjalučke Mladosti.

Pripreme ćemo da odradimo ovdje u Doboju, kombinovaćemo fudbalski stadion, teretanu i poligon. Do turnira ćemo pokušati da odigramo dvije utakmice, dogovorili smo već sa Maglajem. Na turniru ćemo imati četiri utakmice. Poslije tog takmičenja imat ćemo tri utakmice sa Krivajom i Maglajem kući i na strani. Očekuje nas završnica Kupa Republike Srpske kao i prošle godine. Prvenstvo ne znamo još kad počinje, nadam se da ćemo dobiti što prije  tačan termin početka prvenstva da možemo planirati pripreme. Ekipa je otprilike ista, otišao je Nemanja Peštić, dolazi nam Dario Đenadija i Miloš Maksimović koji se vraća kod nas ponovo. Da li ćemo dovoditi još nekog zavisi ako se otvori neka povoljna opcija na tržištu tako da ćemo pravovremeno reagovati. Ambicije su nam da napravimo jedan iskorak u odnosu na prošlu sezonu gdje smo završili šesti. Da pokušamo da izborimo ove godine Evropu. Priključili smo osam devet juniora i kadeta da i oni osjete rad u prvoj ekipi. Nadam se da će neko da izbori mjesto u prvoj ekipi, rekao je Dejan Vasilić trener rukometaša Sloge.

Na prvoj prozivci bili su prisutni sljedeći igrači: Milutin Bogdanović, Božidar Bajović, Bojan Tulendić, Slobodan Simić, Dario Đenadija, Dušan Miličević, Rajko Maričić, Miloš Maksimović, Radomir Stojanović, Bogdan Peštić, Ilija Krajina, Vladan Marković, te kadeti i juniori koji su priključeni radu Luka Kulušić, Đorđe Ristić, Aljoša Karać, Andrej Lazić, Emrah Muminović, Sergej Šarić i Benjamin Salihović. Opravdano su bili odsutni Stanko Stanković, Danilo Ristić i Nikola Đurić. 

/Nenad Vasić, olovka.info/

Exit mobile version