Site icon olovka.info

RFL RS CENTAR Željezničar golovima kapitena Cvijanovića odnio tri boda iz Majevca, Skugrić ubjedljivo potvrdio jesenju titulu

FK Vučijak Majevac FK Željezničar Doboj

U posljednjem, 15. kolu Regionalne fudbalske lige Republike Srpske Centar, dobojski Željezničar pobijedio je FK Vučijak u Majevcu rezultatom 2:0 (1:0).

Oba gola postigao je je kapiten Dobojlija Igor Cvijanović i to krajem prvog poluvremena u 44. minutu i u posljednjem, 90. minutu utakmice.

Današnja utakmica u Majevcu bila je “tvrda” i poprilično izjednačena bez previše šansi za gol. U takvoj utakmici na kraju jesenjeg dijela Lige, kapiten Željezničara Igor Cvijanović uspio je postići pogodak krajem prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme, čiji je tok uslovljen vođstvom gostiju, proteklo je uglavnom u terenskoj inicijativi fudbalera Vučijaka iz Majevca koju nisu uspjeli pretvoriti u izjednačenje. Na kraju je kapiten gostiju Cvijanović iz polukontre igrača Željezničara uspio zaključiti utakmicu svojim drugim pogotkom u 90. minutu utakmice.

Fudbaleri FK Željezničar su ovom pobjedom osvojili ukupno 30 bodova i time se plasirali na 3. mjesto Lige, a Majevčani su na kraju jesenjeg dijela sa osvojenih 16 bodova zauzeli 12. mjesto.

Fudbaleri Skugrića su današnjom ubjedljivom pobjedom nad Crkvinom rezultatom 7:0 osvojili titulu jesenjeg šampiona Lige sa 6 bodova prednosti nad FK Naša krila iz Kostajnice.

SVI REZULTATI 15. KOLA RFL RS CENTAR

Exit mobile version