Site icon olovka.info

RFL RS CENTAR Nova ubjedljiva pobjeda dobojskog Željezničara za liderstvo Lige

RFL RS Centar Željezničar Doboj crkvina

Fudbaleri dobojskog Željezničara pobijedili su ubjedljivo kao domaćini ekipu FK Crkvina rezultatom 6:1 (3:0). Utakmica u Doboju je odigrana u okviru 20. kola Regionalne fubdlaske lige Republike Srpske CENTAR.

Trostruki strijelac za domaćine bio je najbolji strijelac kluba Dražen Gostić, koji je sa ova tri pogotka postigao ukupno 20 golova u ligi što ga stavlja na drugo mjesto najboljih strijelaca. Gostić je golove postigao u 25, 42. i 44. minutu. U drugom poluvremenu viđena su još četiri gola, a strijelci za Dobojlije su bili Sergej Milačak u 48. minutu, kapiten Igor Cvijanović u 56. i Haris Kovačević iz jedanaesterca u 81. minutu. Jedini gol za goste postigao je Cvijan Stefanović u 76. minutu utakmice.

Foto: PrintScreen FSRS

Ovom pobjedom, poslije nepotpunog 20. kola, dobojska ekipa trenera Jovana Petkovića stiže na prvo mjesto RFL RS Centar, na kom će ostati barem do kraja današnjeih utakmica kada se, između ostalih, igra i derbi između Skugrića i Naših krila iz Kostajnice.

U drugoj juče odigranoj utakmici 20. kola RFL RS Centar FK Trebava je u Osječanima pobijedila Hajduk iz Batkuše rezultatom 4:1.

Foto: PrintScreen FSRS

Ostale utakmice 20. kola RFL RS igraju se danas, a pogledajte koji su parovi i termini odigravanja utakmica:

Foto: PrintScreen FSRS

Foto: FK Željezničar Doboj/Facebook

/Olovka.Info/

Exit mobile version