Site icon olovka.info

PU DOBOJ: Zaplijenjen kokain vrijedan 60 hiljada KM, novac i putnički automobil, dva lica lišena slobode FOTO

doboj utaja poreza

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, zajedno sa policijskim službenicima Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, 17. maja 2023, realizovali su operativnu akciju kodnog naziva „Motocikl“ prilikom čega su lišili slobode lica inicijala O.J. iz Modriče i P.D. iz Šamca.

Istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča, izvršili su pretres lica inicijala O.J, kuće i putničkog automobila koje navedeni koristi, prilikom čega je realizacijom ove akcije pronađeno i privremeno oduzeto 379,3 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“ (tržišne vrijednosti oko 60.000KM), mobilni telefon – „Iphone”, digitalne vage, novac u raznim apoenima u ukupnom iznosu od 5600 evra i 7900 KM, kao i putnički automobil „VW Golf 6”.

Istog dana, na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj, izvršen je pretres lica inicijala P.D. kod koga je pronađen i oduzet mobilni telefon „Iphone”.

O svemu navedenom je obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se isjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „neovlaštena prozvodnja i promet opojnih droga“, te će ista danas biti predata Okružnom javnom tužilaštvu Doboj radi određivanja mjere pritvora.

/policijska uprava Doboj

Exit mobile version