Site icon olovka.info

PU DOBOJ Vozač Dobojlija juče lišen slobode, “naduvao” 3,31!

doboj vozač policija alkohol droga

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je šest krivičnih djela, tri narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 24.10.2023. godine, oko 15,50 časova lišili su slobode lice inicijala N.S. sa području grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,31 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 24.10.2023. godine, oko 18,00 časova lišili su slobode lice inicijala N.B. iz Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Policijskoj stanici Teslić, 24.10.2023. godine, prijavljeno je da je izvšena provala u prostorije jedne osnovne škole na području opštine Teslić. Postupajući po prijavi policijski službenici su identifikovali dva maloljetna lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Teška krađa“. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 24.10.2023. godine, oko 21,35 časova lišili su slobode lice inicijala Z.Đ. sa područja opštine Brod, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne alkotestiranju. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version