Site icon olovka.info

PU DOBOJ: U Doboju rasvijetljenja krađa dušeka, u Brodu provala u crkvu

Policijska uprava Doboj

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 26. novembra 2021, identifikovali su lice inicijala M.M. iz Doboja, za koje postoji osnov sumnje da je prethodnu noć 25/26.11.2021. godine, iz kombi vozila marke „Ford” otuđilo tri dušeka vrijednosti oko 300 KM.

Navedeno kombi vozilo je bilo parkirano u Kolubarskoj ulici u Doboju. Istog dana izvršen je pretres kuće koju za stanovanje koristi navedeno lice, prilikom čega je pronađen i oduzet jedan dušek. Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „krađa“.

Policijski službenici Policijske stanice Brod, 26.11.2021, identifikovali su lice inicijala I.J. sa područja opštine Brod za koje postoji osnov sumnje da je prethodnu noć 25/26.11.2021. godine, izvršilo provalu u jedan vjerski objekat na području opštine Brod i u dva putnička automobila koja su se nalazila parkirana ispred navedenog objekta, kojom prilikom je iz jednog putničkog automobila otuđilo novac.

Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „teška krađa“.

(PU Doboju)

Exit mobile version