Site icon olovka.info

PU Doboj: Pronađena oprema za instalaciju laboratorije za uzgoj marihuane (FOTO)

doboj marihuana

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Doboj 2 i Policijske stanice Petrovo, 06.07.2020. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, na području grada Doboja i opštine Petrovo, izvršili su pretres kuće, pomoćnih objekata i putničkog automobila koje koristi lice inicijala S.S.

Prilikom navedenih pretresa pronađeno je i oduzeto: oprema za instalaciju laboratorije a koja služi za uzgoj „Indijske konoplje“, mobilni telefoni, zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, ukupne težine od 22, 76 g, bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, ukupne težine 0, 488 g,  osam komada sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenke „Indijske konoplje“ i drugi predmeti.

Navedeno lice je lišeno slobode i isto će nakon izvršene kriminalističke obrade uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Izvor Policijska uprava Doboj

Exit mobile version