Site icon olovka.info

PU DOBOJ Obijeni objekat za prodaju brze hrane i ugostiteljski objekat u Pop Ljubinoj ulici, u Barama teško povrijeđen vozač neregistrovanog mopeda

policijska uprava doboj

Policijskoj stanici Doboj 1, 25. maja 2023, prijavljeno je da je u toku prethodne noći izvršena provala u objekat brze hrane i jedan ugostiteljski objekat u Doboju, koji se nalaze u Pop Ljubinoj ulici u Doboju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Krađa“ u vezi sa članom 57. (Produženo krivično djelo) Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Takođe, na magistralnom putu Doboj-Šešlije, u mjestu Bare, područje grada Doboja, 25. maja 2023, oko 23.10, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali lice inicijala Z.S. sa područja grada Doboja koje je upravljalo mopedom marke „Keeway” bez registarskih oznaka i lice inicijala M.B. iz Doboja, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Peugeot”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi lice inicijala Z.S. je zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život i, nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici „Sveti apostol Luka“, vozač mopeda je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version