Site icon olovka.info

PU DOBOJ Modričaninu oduzeta droga, municija, bokser i drugi predmeti

derventa modriča droga

Derventska policija je u petak uhapsila lice S.K. iz Modriče jer se sumnjiči da je izvršilo krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivih materija.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su isti dan na osnovu naredbe Osnovnog suda u Derventi izvršen pretres navedenog lica, kao i pretres putničkog automobila i stambenih prostorija koje koristi navedeno lice u Derventi.

“Pilikom pretresa je pronađena i oduzeta vaga za precizno mjerenje sa ostacima bijele prašakste materije i ostacima biljne materije, jedna tegla sa sadržajem sasušene biljne materije ukupne bruto mase od 359,3 grama, jedna kutija sa sadržajem bijele praškaste materije ukupne bruto mase od 94,4 grama, sasušena biljna materija ukupne bruto mase od 8,9 grama, jedna cigareta džoint ukupne bruto mase od 4,7 grama, 40 tableta, 18 puščanih metaka, 30 komada malokalibarske municije, jedan bokser, dva mobilna telefona i drugi predmeti koji služe za pakovanje i konzumiranje opojne droge”, naveli su iz policije.

Dodaje se da će po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version