Site icon olovka.info

PU DOBOJ Lišen slobode Dobojlija koji je učestvovo i udaljio se sa mjesta jučerašnje saobraćajne nezgode u Kostajnici kod Doboja

doboj stafordi napali čovjeka

U petak, 19. januara 2024, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, oko 20.30 časova, lišili su slobode lice inicijala Z.P. iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći“.

Na regionalnom putu R1-3103 Doboj-Modriča, u mjesu Kostajnica, grad Doboj, 19. januara 2024, oko 17.05 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa mjesta saobraćajne nezgode i pješak lice inicijala N.R. sa područja grada Doboja. Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lice za koje postoji osnov sumnje da se udaljilo sa lica mjesta saobraćajne nezgode, a radi o licu inicijala Z.P. iz Doboja koje je u vrijeme saobraćajne nezgode upravljalo putničkim automobilom marke „Renault”. Pješak lice inicijala N.R. je zadobilo tjelesne povrede i zadržano je na liječenju u bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, a o stepenu povreda ljekari se još nisu izjasnili.

Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

/Plocijska uprava Doboj/

Exit mobile version