Site icon olovka.info

PRETUKAO MAJKU Advokaticu je sin tukao rukama i nogama

istukao majku

Beogradska policija uhapsila je A. J. (28), osumnjičenog da je na Zvezdari pretukao svoju majku advokaticu J. J. (63), koja je s teškim povredama prebačena u Urgentni centar u Beogradu. Stravično nasilje u porodici dogodilo se u srijedu u stanu u kome žive, blizu centra grada.

Povrijeđena žena se vratila se s puta, a u stanu ju je sačekao sin, koji je počeo da se svađa sa njom. Mladić je, navodno, majku zaključao u stanu i tukao je rukama i nogama. Policiju je pozvao njegov otac, koga je A. J. takođe udario – kaže izvor iz istrage.

Majka u početku nije željela da svjedoči protiv sina i rekla je policajcima da se sama povrijedila, ali je prebačena u bolnicu i ustanovljeno je da stravične povrede nije mogla sama sebi da nanese. Ona je u teškom stanju na odjeljenju neurohirurgije i operisana je – pojašnjava izvor.

Kada je policija došla u stan na Zvezdari, mladić je navodno bio u svojoj sobi i pravio se da spava.

On je inspektorima sve vrijeme ponavljao da je cijelog dana spavao u svojoj sobi i da majku nije ni pipnuo. Njemu je poslije hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati i biće ispitan u Prvom osnovnom tužilaštvu – rekao je izvor Kurira.

Policija dosad nije iz ove porodice imala prijave za nasilje u porodici.

Međutim, A. J. je ranije osuđivan zbog posjedovanja narkotika – kaže izvor.

Komšije sa Zvezdare potvrdile su da su u četvrtak vidjele policijska kola ispred zgrade, ali kažu da ne znaju zbog čega su inspektori bili tu.

Ovdje, navodno, ima stanara koji imaju problema sa narkoticima, mislili smo da je zbog toga. Buku nismo čuli, a generalno se ovdje komšije ne poznaju i ne druže – navele su komšije.

Iznenađeni smo time što se dogodilo, komšinicu poznajemo samo kao advokaticu, a njenog sina ne znamo. Navodno, ona ima dvoje djece – rekli su.

(SrpskaInfo)

Exit mobile version