Site icon olovka.info

Poslednji video-snimak “Crnog pantera”: Fanovi su ga pitali za zdravlje VIDEO

čedvik bozeman posljednji video

Glumac Čedvik Bozeman preminuo je juče od raka debelog creva. Zvezda filma “Black Panther” četiri godine je krio svoju bolest, a poslednje godine života posvetio je snimanju filmova, ali i pomaganju svima koji se bore s tom opakom bolešću.

Njegova smrt šokirala je celi svet i sada se u medijima pojavljuje sve više detalja o poslednjim mesecima njegovog života. Američki i britanski mediji posebnu pažnju daju njegovom poslednjem Instagram video-snimku koji je objavljen u aprilu ove godine.

Video se danas širi društvenim mrežama, a fanovi preminulog glumca a mnogi kažu da su ga tokom emitovanja pitali da li je dobro, budući da je mnogima izgledao slabije i mršavije. Glumac je odbio da odgovara na ta pitanja.

Ovim Instagram “lajvom” Bozeman je pokrenuo humanitarnu akciju “Operation 42” koja je pomagala afroameričkim zajednicama najteže pogođenima koronavirusom.

Takođe se navodi da je Bozeman snimao filmove na pauzama od hemoterapije.

Prema stranim medijima, nakon ovog snimka internet zajednica je i ismevala glumca i njegov izgled ne znajući sa čim se on suočava, nazivajući ga narkomanom, “propalim” i “slabim” jer su mislili da je Bozeman loše podneo mere karantina i samoizolacije.

https://youtu.be/MUyRB9rv4sI
Exit mobile version