Site icon olovka.info

Pornhub.com pokrenuo akciju čišćenja okeana (VIDEO18+)

Najpopularniji pornografski sajt na svijetu ima namjeru da spasi planetu!

Zbog toga je pokrenuta kampanja koja je usmjerena na čišćenje okeana koja prema reakcijama publike, izgleda fenomenalno.

Snimak je napravljen na plaži prepunoj smeća kako bi skupili sredstva za čišćenje plastike iz okeana svijeta. Svaki put kada neko odgleda video, Pornhab će donirati novac neprofitnoj organizaciji “Ocean Polymers”.

https://www.youtube.com/watch?v=oVSVecW16UE

Na snimku se pojavljuje Leolulu, jedan od njihovih najpoznatijih amaterskih parova. Film je snimljen na jednoj od najzagađenijih plaža na svijetu (nije saopšteno na kojoj tačno), a prikazuje par koji vodi ljubav u raznim pozama.

Par se u početku ne vidi jer je sakriven otpadom i smećem. Nekoliko minuta kasnije, ekipa “Pornhaba” počinje da čisti plažu i sklanja plastične predmete sa dijelova tijela koji su u početku video-snimka bili pokriveni, pa ovaj video-snimak postaje pravi film za odrasle.

– Mi u Pornhabu smo veoma prljavi, ali to ne znači da naše plaže moraju da budu – izjavio je zamjenik predsjednika kompanije, Kori Prajs.

– Zagađenje okeana je postalo jedno od najbitnijih globalnih pitanja našeg vremena, a situacija postaje sve gora i gora. Zato je bitno da koristimo našu platformu kako bismo podigli svijest ljudima i inspirisali na akciju i promjenu, i ne samo trenutnu, već i za generacije koje dolaze – dodao je Prajs.

Pored ovog videa, Pornhab je napravio i sajt koji savjetuje posjetioce kako da izbjegnu upotrebu jednokratne plastike koja na kraju završava u okeanima.

Izvor pravda.rs

Exit mobile version