Site icon olovka.info

POLICIJSKA UPRAVA DOBOJ: Dobojlija u sred dana vozio sa 4,12 promila alkohola u krvi

dobojlija vozio pijan

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, u ponedjeljak, 24. oktobra 2022, oko 13.10 časova, lišili su slobode lice inicijala V.D. sa područja grada Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 4,12 g/kg.

Policijskoj stanici Doboj 1, 24. 10. 2022. godine, oko 09.40 časova, prijavljeno je da je u Ulici Cara Dušana u Doboju, došlo do požara u stanu vlasništvo lica inicijala A.N. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1. Oni su u obavljenom razgovoru sa vlasnicom došli do saznanja da je požar izazvala svijeća, te da je plamen svijeće zahvatio krevet nakon čega je ista dio kreveta izbacila kroz prozor, te tom prilikom oštetila parkirani putnički automobil marke „VW Golf” vlasništvo lica inicijala M.B. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj. Rad po navedenom je u toku.

Takođe, Policijskoj stanici Doboj 1, 24.10.2022. godine, oko 22.55 časova, prijavljeno je da je u mjestu Bukovačke Čivčije, područje grada Doboja, došlo do požara na putničkom automobilu marke „Renault” vlasništvo lica inicijala A.I. sa područja grada Doboja. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj, a navedeni putnički automobil je u potpunosti izgorio. Lice mjesta se obezbjeđivalo do jutarnjih časova, kada će biti izvršen uviđaj.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version