Site icon olovka.info

Pola vijeka Igokee; U Srpskoj velikani evropske košarke VIDEO

kk igokea laktaši košarkaški turnir 2023

Košarkaški klub Igokea će od 6. do 10. septembra biti domaćin košarkaškog spektakla na kojem će nastupiti renomirana imena poput Partizana, CSKA, Galatasaraja, Turk Telekoma i Hapoela iz Јerusalima.

Ulaznice za utakmice moguće je kupiti na prodajnim mjestima u Nacionalnom teniskom centru svakog dana od 10.00 do 20.00 časova, u kafe baru u Sportskoj dvorani u Laktašima i u restoranu “Agape” (Robna kuća “Boska”) svakog dana od 8.00 do 22.00 časa.

Cijena standardne dnevne ulaznice po zonama tribina, za sve utakmice tog dana, iznosi 20 KM, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po cijeni od 80 KM.

Na specijalno uređenom centralnom terenu Nacionalnog teniskog centra u Banjaluci, te u Sportskoj dvorani u Laktašima, publika će imati priliku da uživa u mečevima velikih evropskih klubova na kojem će osim domaćina, igrati gorostasi evropske košarke Partizan Mocartbet, CSKA, Turk Telekom, Galatasaraj NEF, Hapoel Јerusalem, a na parketu u Banjaluci zaigraće i veterani kluba sa veteranima prijateljskih klubova.

Riječ je o jedinstvenom sportskom događaju jer će se košarka igrati na otvorenom, a za ove namjene biće postavljen parket namijenjen za ovakvu igru, koji se postavlja i demontira u kratkom periodu.

https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2023/09/01/tvclip059081.mp4
Exit mobile version