Site icon olovka.info

Početkom aprila dvodnevni Kung Fu kamp na Goranskom jezeru kod Doboja

Kung Fu Savez Republike Srpske i Kung Fu Centar Zmaj Doboj 9-tog i 10-tog aprila 2022, organizuje dvodnevni Kung Fu kamp – Kamp borilačkih vještina na Goranskom jezeru kod Doboja.

Za sada je prijavljeno oko 15 klubova raznih borilačkih vještina iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, sa oko 150 takmičara.

Kamp će biti medijski propraćen, a učestvovati mogu svi zainteresovani i ljubitelji borilačkih vještina, kao i ostali građani.

Kotizacija za učešće na seminaru je 10 KM (5 evra), a po završetku seminara učesnici dobijaju diplome, a sponzori zahvalnice i priznanja za pomoć u organizaciji i razvoju borilačkog sporta.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem broja telefona 064-405-0444 kod organizatora Kung Fu Kampa Dejana Zmaja Mitrovića, putem Facebook stranice Kung Fu Centar Zmaj Doboj ili putem emaila: kungfuzmaj@gmail.com do 5 aprila.

Ljubitelji borilačkih vještina ce moći da vide ne samo Kung Fu Wing Tchun i Wushu Selfdefense, već i Boks, Kik Boks, Aikido, Jiu Jitsu, Judo, Sambo, Taekwondo, rvanje, karate. Sve na jednom mjestu i sve u organizaciji Kung Fu Centra Zmaj Doboj.

Exit mobile version