Site icon olovka.info

PETROVO: Željka Cvijanović – Braniću interese Srpske

Cvijanović je na predizbornoj tribini u Petrovu poručila da će se zalagati za jaku Republiku Srpsku, uz svijest o tome da su je izabrali birači sa teritorije Republike Srpske

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da će braniti interese Republike Srpske i voditi računa šta su njene potrebe u okviru BiH i šire zajednice, odnosno regiona.

Cvijanović je na predizbornoj tribini u Petrovu poručila da će se zalagati za jaku Republiku Srpsku, uz svijest o tome da su je izabrali birači sa teritorije Republike Srpske, da BiH nije jedinstvena izborna jedinica za bilo koji nivo vlasti i da odgovornost nosi prema građanima Srpske i njenim institucijama.

Neću se libiti da u svakom momentu iza sebe imam institucije Republike Srpske i naravno da ću poštovati ono što su njeni stavovi – naglasila je Cvijanović.

Ona je dodala da u Petrovu očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a.

Mnogo toga smo uradili u ovoj opštini, udahnuli život, omogućili u okviru određenih sadržaja da može neometano da funkcioniše, a opet izlazeći u susret svim potrebama građana. Znam da to građani ovdje cijene – rekla je Cvijanović.

Ona je najavila dalji rad na stvaranju boljih uslova za život u Petrovu, nastavljajući započete projekte i unapređenjem lokalne infrastrukture u svim mjesnim zajednicama, kao i intervencijama koje obuhvataju povećanje plata, te druga budžetska davanja.

Sigurna sam da građani znaju da cijene ono što smo do sada uradili, ali isto tako da vjeruju da SNSD daje sigurnost da ćemo, u ova nesigurna vremena, svi zajedno proći bez velikih opterećenja i dalje nastaviti graditi našu Republiku Srpsku – poručila je Cvijanović.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice dva Obren Petrović poručio je da je SNSD jedinstven i složan, uvjeren u pobjedu Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Svi mi ćemo se kao poslanici boriti zajedno sa srpskim članom Predsjedništva BiH za dobrobit naroda u Republici Srpskoj, ne radeći ništa protiv Federacije BiH – rekao je Petrović.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet Zoran Blagojević očekuje ubjedljivu pobjedu kandidata ove stranke za sve inokosne funkcije i sva četiri izborna nivoa.

Exit mobile version