Site icon olovka.info

Osnovano Udruženje Klub poslovnih žena Republike Srpske

žena ženi mentorica

Klub poslovnih žena je prvo i jedino Udruženje poslovnih žena Republike Srpske osnovano u maju 2019. To je organizacija inovativnih i kompetentnih žena u biznisu. KPŽ RS proaktivnim i analitičkim pristupom radi na umrežavanju, jačanju i izgradnji kapaciteta poslovnih žena Republike Srpske.

Svojim djelovanjem ohrabruju pokretanje biznisa pod vođstvom žena; razvijaju svijest o uticaju žena na razvoj privrede; pružaju savjetničku, mentorsku, logističku i edukativnu podršku ženama koje su na početku svog poslovnog razvoja; lobiraju za ekonomsku i naučnu saradnju žena, kako na teritoriji BiH, tako i u regionu; pružaju mogućnost “networkinga” međudržavnih projektnih ideja na čijim su vodećim položajima žene.

Uspjeh žena u biznisu – misija KPŽ RS

Ukazivanjem na izazove sa kojima se žene u poslovnom svijetu susreću, Klub se zalaže za međusobnu saradnju i razmjenu idejnih rješenja u različitim privrednim granama na regionalnom, državnom, entitetskom i lokalnom nivou.

Motivacija za poslovno povezivanje žena u regionu javila se kroz mrežu razvijenih partnerstva i samostalni poslovni razvoj osnivača Kluba, a inicijativa je podržana od strane Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.

Sva pitanja u vezi rada Udruženja mogu se postaviti na sljedeće načine:

olovka.info

Exit mobile version