Site icon olovka.info

Omladinska banka Doboj pokrenula kampanju glasanja za prijave pristigle na Prvi poziv za društvene projekte mladih u Omladinskim bankama

omladinska banka doboj projekti

Omladinska banka Doboj pokreće kampanju glasanja za sve prijave pristigle na Prvi poziv za društvene projekte mladih u Omladinskim bankama  - koji je zatvoren 14. marta 2022. godine.

Glasanje traje od 7.4.2022. godine (od 14 sati) do 13.4.2022. godine (do 14 sati).

Kako bi bilo osigurano da samo jedna osoba glasa, potrebna je registracija i potvrda broja telefona. Ovdje pronađi instrukciju za glasanje.

Projekte na kampanji glasanja su prethodno odobrili mladi iz Odbora Omladinske banke Doboj, a da bi ideja bila finansirana mora skupiti najmanje 50 glasova. Ako ima više prijava nego raspoloživih sredstava, pobijediće prijava sa više glasova. 

Napomena: Odbor je odobrio prijavu za projekat po sljedećim kriterijima: 

Važna napomena: 

Proces glasanja u loncu je fer i transparentan način da se podrže ideje mladih ljudi. Verifikacija broja telefona je jedan od koraka koji nam garantuju da iza svakog glasa stoji i stvarna osoba.  Svaka moguća zloupotreba će biti sankcionisana.

—————-

Ukoliko vaš projekat želite prijaviti na kampanju glasanja, sljedećih par redova se odnosi na vas:  

Ukoliko vaš projekat zadovolji ove kriterije, sa Fondacijom Mozaik ćete potpisati ugovor, prilikom čega će biti izvršena provjera godišta i identiteta.

Ne zaboravite da glasanje traje od 7.4.2022. godine (od 14 sati) do 13.4.2022. godine (do 14 sati).

Na koji način funkcionišu kampanje u loncu, možete pročitati u članku o kampanjama. Šta vas čeka ako pobijedite na kampanji glasanja, pronađite u ovom blogu: Pitanja i odgovori nakon kampanje glasanja. 

Exit mobile version