Site icon olovka.info

Oliveira spektakularno pobijedio Chandlera i naslijedio tron od Habiba VIDEO

UFC Oliveira prvak lake kategorije

Charles Oliviera je nakon završetka UFC 262 priredbe održane u prepunoj Toyota Centar Areni u Houstonu postao novi prvak lake kategorije, prvi nakon što se Habib Nurmagomedov povukao u penziju ostavljajuću upražnjen tron.

Oliviera je u početnim trenucima druge runde uspio tehničkim nokautom pobijediti Michaela Chandlera te je tako ostvario deveti trijumf u nizu.

Vrhunska borba počela je okršajem na nogama gdje su prvu minutu borci tražili pravu distancu, a onda je ozbiljije pogađao Chandler.

Posebno je bio ubitačan desni kroše kojim je pogodio Brazilca stvorivši mu probleme. Ubrzo je Chandler zadao još nekoliko udaraca, ali se Oliviera iako ošamućen uspio izvući.

Međutim, u drugoj rundi je uslijedio nevjerovatan preokret. Nakon razmjene udaraca Chandler je izvukao deblji kraj jer je poslije samo sedam sekundi Oliveira pogodio lijevi kroše u bradu nakon kojeg je Michael pao.

Uslijedila je serija udaraca Oliveire, a sudija je brzo shvatio da je gotovo te je prekinuo borbu.

Inače, uvertira za ovu borba bio je još jedan razočaravajući meč Tonyja Fergusona koji je doživio treći poraz u nizu, ovaj put od Beneila Dariusha.

(Klix)

Exit mobile version