Site icon olovka.info

Održana druga onlajn obuka za preduzetnice na temu Razvoj brenda

vanja petrović razvoj brenda

Tokom protekle sedmice ekspertkinja Vanja Petrović održala je drugu obuku za preduzetnice u okviru projekta „Jačanje konkurentnosti privrednih subjekata koje vode preduzetnice u Republici Srpskoj”, koji implementira Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske.

Vanja Petrović

Tema Druge online obuke za preduzetnice bila je “Razvoj brenda” koju je provela ekspertkinja Vanja Petrović, magistar farmacije sa više od deset godina radnog iskustva u oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje, razvoja novih strategija/brendova, plasiranja novih proizvoda na tržištu, vođenje tima i ključnih kupaca. Jedna je od osnivačica Kluba poslovnih žena Republike Srpske.

Projekat, u okviru kojeg je obavljena obuka za preduzetnice, odvija se kroz sporazum sa Gender centrom Republike Srpske, uz podršku FIGAP II programa, finansiranog od Kraljevine Švedske putem razvojne agencije SIDA.

Više od 40 sadašnjih i budućih preduzetnica i žena koje su na rukovodećim pozicijama u preduzećima i institucijama učestvovalo je na jednodnevnoj online obuci na temu „Razvoj brenda”, analizirajući svoje ideje i razgovarajući o vlastitim i drugim primjerima i modelima primijenjenim u praksi. 

Exit mobile version