Site icon olovka.info

Održana 23. redovna sjednica Skupštine grada Doboja; Usvojen budžet za narednu godinu VIDEO

23 skupština grada doboj budžet grada doboja

Odbornici Skupštine grada Doboja usvojili su na današnjem 23. skupštinskom zasjedanju budžet za narednu godinu u iznosu od 64.863.800 KM. Na posljednjoj sjednici Skupštine grada održanoj u ovoj godini na dnevnom redu pred odbornicima našlo se ukupno 26 tačaka.

Odlukom skupštinske većine usvojena i Odluka o usvajanju izmjene i dopune dijela Regulacionog plana „Centar” Doboj blok 6. Riječ o zemljištu gdje bila stara zgrada opštine. Održana je prije nekoliko dana i javna rasprava. Prema konačnom regulacionom planu investitor će graditi prizemni poslovni objekat.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić rekao je da je sve urađeno po zakonu, a što je potvrdio i nadzor građevinske inspekcije, te je naglasio da je zahvalan skupštinskoj većini koja podržava razvoj grada.

Skupštinska većina predvođena Klubom odbornika Saveza nezavisnih socijaldemokrata, podržava rad Skupštine i sve odluke koji idu u pravcu daljeg razvoja grada, poručila je portparolka dobojskog SNSD-a Nina Bukejlović.

Na ovom 23. zasjedanju lokalnog parlamenta, posljednjem u ovoj godini na dnevnom redu se našlo ukupno 26 tačaka. Osim budžeta usvojena je i poreska stopa za oporezivanje nepokretnosti u narednoj godini, koja ostaje nepromijenjena.

23. Redovna Skupština grada Doboja

/RTV Doboj/

Exit mobile version