Site icon olovka.info

Neno Murić: Novi album objedinio je numere koje su mi obilježile karijeru

neno murić

Neno Murić publici predstavlja album koji nosi simboličan naziv „Baraba mekog srca“, poput istoimenog hita koji je obilježio njegovu karijeru. Album je objedinio trinaest pjesama, a Neno vjeruje da će mu taj broj upravo donijeti sreću.  

Sretan sam da smo u ovom turbulentnom vremenu uspjeli zaokružiti album sa trinaest numera i započeti saradnju sa Hayat Produkcijom. Na njemu ima dosta autorskih pjesama i u svakoj sam otkrio dio sebe. „Baraba mekog srca“ je obilježila jednu fazu mog muzičkog puta i pokazala ljudima moju pozitivnu i lepršavu stranu, te postala moj zaštitni znak. Moram priznati da je upravo „Baraba mekog srca“ pokrenula jednu novu stvaralačku energiju i napravila potpuni preokret u mom muzičkom izražaju. Zahvaljujući tom elanu, novi album obiluje dobrom energijom, strašću, veselim pjesmama i ritmom koji poziva na ples- ističe Neno.  

Na albumu se nalazi dosta autorskih pjesama, među kojima je i prva pjesma koju je Neno napisao još u srednjoškolskim danima. Pored autorskih djela, album je objedinio i rad poznatih muzičara iz Bosne i Hercegovine i regiona. Mukotrpni rad i trud Nene Murića objedinjen je u albumu „Baraba mekog srca“ koji možete poslušati na muzičkom kanalu Hayat Produkcije, ali i na svim digitalnim platformama.      

Exit mobile version