Site icon olovka.info

Navijači Barselone provocirali Bajernove fanove, uslijedio je briljantan odgovor VIDEO

navijači bajerna

Fudbaleri Bajerna pobijedili su sinoć na Kamp Nou u 5. kolu Lige šampiona ekipu Barselone rezultatom 3:0, a tokom ove utakmice odigrane u Španiji bilo je veoma zanimljivo i na tribinama.

Na stadionu Kamp Nou se skupilo 84.000 navijača, a među njima je bio i veliki broj fanova gostujućeg tima.

U jednom trenutku domaći navijači počeli su glasno uzvikivati ime napadača Roberta Levandovskog, koji je u Barselonu stigao upravo iz Bajerna minulog ljeta u transferu vrijednom 45 miliona evra.

Gostujući navijači su to očekivano shvatili kao jednu vrstu provokacije budući da je Levandovski bio najbolji igrač Bajerna pa nisu ostali dužni Kataloncima.

Počeli su uzvikivati ime Lionela Mesija, odnosno najboljeg igrača Barselone svih vremena. Mesi je Barselonu napustio u ljeto 2021. godine nakon što je bez obeštećenja prešao u PSŽ.

Podsjetimo, Bajern je sinoć već na poluvremenu imao vodstvo od 2:0 golovima Manea i Čupo-Motenga, a konačnih 0:3 postavio je Pavar golom u sudijskoj nadokandi.

Bajern će iz grupe C kao prvoplasirani nastaviti takmičenje u osmini finala Lige šampiona, dok će Barselona kao trećeplasirana igrati u nokaut fazi Evropske lige.

Exit mobile version